Bli 1 av 1000 givare

Bli 1 av 1000 givare

Bli en del av vårt nya projekt – donera 100 kr eller mer per månad och blev aktivt engagerad i att ge hjälp till familjer som har fler barn och desperat behöver vårt stöd över hela Balkanregionen.

 

Efter den enorma lidande vårt folk i hemlandet och dess omgivning under de senaste 25 åren, är den invandrade befolkningen och tillfälligt emigration få sin mycket viktig roll.

Fakta om förekomsten av många och kraftfulla serbiska diasporan, som vill och har en primal behovet av att bidra och hjälpa hemland, inte nödvändigt att förklara. Dessutom är det säkert att koppla mellan människor individuellt, klubbar, serbiska samhället, etc. Frånvaron av konkreta projekt, otillräcklig eller till och med brist på information samt uppkomsten av en viss misstro, leda till att bistånd och investeringar otillräcklig otillräckligt delas och okontrollerad , och oftast är de en surrogat eller förvandlas till sitt eget motsatta. Å andra sidan, olika idéer om snabb återgång av unga, utbildade professionella i muttern, praktiskt taget reduceras till endast lösa sina egna individuella önskemål eller individer.

All verksamhet inom området, och utveckling av förbindelser i nätverket av deltagarna är underordnade alla aspekter av modern informations teknik i databehandling, presentation förberedelse och genomförande av interaktiv kommunikation med alla givare och deltagare i projektet. Tid varje individ möjlighet att förvärva och individuellt till dess ytterligare bidrag har insikt i alla aspekter av projektet individuellt särskilt viktigt för alla registrerade medlemmar i organisationen när det gäller öppen kommunikation via Internet avsedd främst yngre befolkningen.

Den grundläggande ramen för projektet gör systematiserade hyra, organisera, samla in och specifik fördelning av humanitärt bistånd från utlandet till ekonomiskt och socialt utsatta familjer med fyra eller fler barn i Serbien och grannländerna, genom direkt ekonomiskt stöd, investeringar i anläggningar, alla aspekter av arbetsinnehållet i syfte att direkt sysselsättning av föräldrar och äldre barn.

Slutanvändare av projektet (fattiga familjer med fler än 4 barn) kommer att förbättra sin ekonomiska och sociala status genom olika former av hjälp, engagemang och rådgivning från experter och volontäraktivister. Eftersom målet med projektet är familjeföretagens ekonomiska oberoende med fyra eller fler barn, kan framsteg i deras framsteg och oberoende av det humanitära och sociala biståndet från statsorganen förväntas inom en period av minst sex månader, under vilken tid en kontinuerlig övervakning kommer att genomföras.

Comments are closed.

NorwayUSACanadaSerbiaSwitzerland