Jul gåva / Божићна акција

Jul gåva / Божићна акција

Lazar (7), Luka (6), Milica (5) och Bojana (1) år.
Svårt är livet för dessa små från Kosovo och Metohija, som jul aldrig välkomnade i sitt hems värme. De lever som substinses i utlännings hus, kylning under dessa kalla vinterdagar, och de som tar hand av dem är en far med multipel skleros och en mor som ofta är på sjukhuset för psykiska problem. H.O. Serber för Serber bjuder in dig att donera “för Ristic från Bosac familjen” för att göra något bättre för dem alla för kommande semesterdagar!

SWISH nr: 1230133900
Bankgiro: 5302-1077

❤️
Лазар (7), Лука (6), Милица (5) и Бојана (1) год.
Сурова је свакодневница ових малишана са Косова и Метохије који Божић никада нису дочекали у топлини свог дома. Живе у туђој и прохладној кући, а о њима брину отац који има мултипла склерозу и мајка која је често у болници због психичких проблема. Х.О. Срби за Србе вас позива да донирате „за породицу Ристић из Босца” да бисмо им улепшали све предстојеће празнике!

Comments are closed.

NorwayUSACanadaSerbiaSwitzerland