Vi börjar åtgärder nu!

Vi börjar åtgärder nu!

Kära vänner,

Hjälporganisation Serber för Serber – Sverige är registrerat, SEB-konto öppnat, swish nummer aktivt. Medan livets kvalitet i landet sjunker, blir många serbiska familjer lämnat kvar utan nästan all hjälp från statliga institutioner som bör ta hand om vår tids skatt – våra barn!

Vi börjar åtgärder nu!

Det finns hundratals socialt hotade familjer på listan som tillsammans räknar med några tusen barn på Balkan. Dessa barn lever under omänskliga förhållanden, ofta utan bad, el eller vatten. I skolan känner de orolig och ledsen eftersom de har smutsiga, gamla kläder. Oönskade böcker eller skolmaterial, trots att de är utmärkta studenter.

Stöd “Serber för serber” för att renovera deras hus, badrum, rum. Vi köper föräldrar traktorer, verktyg, plastflaskor – att de kan ta hand om sina barn. Vi delar inte pengarna, vi hjälper dem till att kunna leva från deras arbete.

Tillsammans ger vi barn en bättre och lycklig barndom, utbildning och ett varmt hem. Tillsammans kommer vi att hjäpa dem bli människor som kommer att etablera familjer en dag och bygga en bättre framtid.

Barn är vår framtid!

Serber för Serber – Sverige

SWISH 1230 133

900 Bankgiro: 5302-1077

paypal@serberforserber.se

E-post: info@serberforserber.se

Comments are closed.

NorwayUSACanadaSerbiaSwitzerland