Barnen är vår framtid

Barnen är vår framtid

Den humanitära organisationen Serber för Serber är etablerade i sitt arbete i stort sett motto och slogan för organisationen som också är permanent projekt med titeln “Barnen är vår framtid”, inom vilken hittills har framgångsrikt genomfört ett antal stöd till utsatta familjer och deras barn runt Serbien, Republika Srpska, Montenegro, Krajina, Federation of BiH och FYR i Makedonien.

Humanitär organisation Serber för Serber inte innebär bara att samla in donationer och fördela de resurser som krävs och medel för missgynnade, men också för att öka medvetenheten om ungdomar i hemlandet, regionen och diasporan genom en modern och transparent bild av alla organisationens verksamhet, genom vilket vi belyser den historiska, världsliga och våra andliga värderingar, med kontinuerligt samarbete med närstående föreningar och institutioner i moderlandet och utomlands.

Permanent project välgörenhetsorganisation Serber för Serber “Barnen är vår framtid” genom flera segment steg kombinerar harmoniskt den strategi och inriktning av verksamheten och konkreta sätt att effektivt, rationellt och modern anslutnings serbiska emigrant populationer och muttrar kring olika former av humanitär, socioekonomiska, andlig, kulturell och annan. ingrepp.

All verksamhet inom området, och utveckling av förbindelser i nätverket av deltagarna är underordnade alla aspekter av modern informations teknik i databehandling, presentation förberedelse och genomförande av interaktiv kommunikation med alla givare och deltagare i projektet. Tid varje individ möjlighet att förvärva och individuellt till dess ytterligare bidrag har insikt i alla aspekter av projektet individuellt särskilt viktigt för alla registrerade medlemmar i organisationen när det gäller öppen kommunikation via Internet avsedd främst yngre befolkningen.

Den grundläggande ramen för projektet gör systematiserade hyra, organisera, samla in och specifik fördelning av humanitärt bistånd från utlandet till ekonomiskt och socialt utsatta familjer med fyra eller fler barn i Serbien och grannländerna, genom direkt ekonomiskt stöd, investeringar i anläggningar, alla aspekter av arbetsinnehållet i syfte att direkt sysselsättning av föräldrar och äldre barn.

Det strategiska målet för detta projekt bygger på olika former av underhållning, information, specifika anslutningar, engagemang och engagemang Heritage Foundation, klubbar och privatpersoner i alla delar av världen, som var och en i sin egen domän, sin egen erfarenhet och arbete accepteras av en viss uppgift, och på detta område uttryckte sitt maximala och ansvarsfulla engagemang.

Comments are closed.

NorwayUSACanadaSerbiaSwitzerland