Trojka iz bloka/Trean från kvarteret

Trojka iz bloka/Trean från kvarteret

Trojka iz bloka-trean från kvarteret projektet är en sport-humanitär händelse som syftar till att samla in pengar till behoven hos socialt utsatta familjer med flera barn. Projektet genomförs genom idrottsevenemang snabba skytte treor i Serbien, Serbiska republiken, Montenegro och runt om i världen som sammanför ungdomar, kändisar från idrottsvärlden, kultur och musik, samt ett stort antal sponsorer och donatorer som ekonomiskt stödjer uppnåendet av de uppsatta målen .

Anledningen till bildandet av projektet Trojka iz bloka är det faktum att ett stort antal barn från stora familjer som lever under svåra förhållanden där fastspänd de mest grundläggande behoven i livet. Från allra första början, företrädare för organisationen på marken, var det information som ett stort antal barn och deras familjer, som till största delen bor på landsbygden, inte har ens de grundläggande villkoren för att upprätthålla personlig hygien. Trots att organisationen har gjort stora ansträngningar för att bygga och utrusta några dussin badrum, hus, hushållsapparater, husdjur, växthus och jordbruksmaskiner till behoven hos utsatta familjer, den verkliga situationen på marken tyder på en mycket större behov av att lösa många sociala problem, vilket också kräver en universell social mobilisering.

Planen är att detta sport humanitära projekt sparkar trean hölls i varje större stad där vi kan föra samman människor av god vilja, till ett stort antal ungdomar, organisationer, kändisar och socialt ansvarsfulla företag i sina lokala samhällen som deltar i genomförandet av målen i Trojka iz bloka och genom konkreta bidrag till att förbättra barns levnadsförhållanden från socialt utsatta familjer.

Den långsiktiga planen för projektet trojkan av blocket är att under de närmaste 20 åren, motivera och engagera mer än 100.000 ungdomar genom att delta i idrott och humanitära händelser säkerställa förutsättningarna för en bekymmersfri och lycklig barndom växer upp de yngsta generationerna.

Kära vänner,

Sverige bjuder på sin forsta Trean från kvarteret!

Stockholm, den 19e maj kl 13

Alla är välkomna – från 3 till 103åringar!
Reglerna är helt enkla: 3 positionen, 5 bollar på varje person och 40 sekunder att placera dem i korg… och dessutom ha en toppen rolig tid. Den som vinner får medalj och symboliskt present. Det finns inga limit kring ens åldern och inga erfarenhet behövs heller.

Kom och vara med!
Vi ses på den tre poäng linje!

Comments are closed.

NorwayUSACanadaSerbiaSwitzerland